Onderzoekers Ontdekken Bijna Niet Te Detecteren Symbiote Malware Voor Linux

Handleiding FileZilla Deze handleiding beschrijft de installatie en configuratie van FileZilla. Met dit programma is het mogelijk om bestanden van uw computer te verplaatsen naar een zogeheten server. Houdt er overigens rekening mee dat tijdens het proces je computer kan herstarten. Dan nog een extra tip voor de mensen met een laptop. Start je computer via de Windows-installatie USB dan krijg je de installatie wizard te zien. Er wordt gevraagd om een licentie in te vullen.

Zodra dat voor elkaar is, en uw pc start vanaf de USB-stick, zal vanzelf met de installatie van Windows worden begonnen. De vragen die u moet beantwoorden en de instellingen die u moet maken zijn dezelfde als die eerder in dit artikel bij Deze pc opnieuw instellen uitgebreid besproken zijn. Er zal begonnen worden met het downloaden en installeren van de benodigde updates. In het volgende venster wordt u gevraagd om Taal, architectuur en versie te selecteren. Standaard zal als taal Nederlands worden aangegeven, de versie van Windows is Windows 10 en de architectuur is 64-bits.

Daarvoor moet je wel in de Opdrachtprompt duiken. We hebben eerder al een uitgebreid artikel geschreven over het gebruik van deze tool. Daarom volgen hier alleen kort de relevante commando’s. De freeware tool Rufus zet installatiebestanden van Windows-edities die in ISO-images zitten op een usb-stick. Een andere methode om een Windows 10 upgrade uit te voeren is direct via het ISO-bestand. Dit kan door het mounten van de http://driversol.com/nl/drivers/amd/ ISO in de verkenner van Windows.

Handleiding Aanmaak CSR

Kiezen voor welke software je een licentie wilt, betaal, en je krijgt direct je key met uitleg. Wanneer je de Windows 10 Pro code hebt ingevuld nadat je op Productcode wijzigen hebt geklikt, hoef je niets meer te doen. Windows 10 transformeert zichzelf op de achtergrond automatisch naar de Pro variant. Nadat de upgrade voltooid is, start je laptop of computer vanzelf opnieuw op.

  • Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet?
  • De opdrachtregel roept het ingebouwde Windows 10-onderdeel aan dat de systeemlicentie beheert.
  • Zonder deze code is het niet mogelijk om uw apparaat te activeren.
  • Druk op een willekeurige toets om door te gaan zoals vereist.

Plaats een vinkje om te zorgen dat alle kopieën van updates via Windows Update netjes worden opgeschoond. Het gaat hier vaak om meerdere gigabytes aan gegevens. Ga na het configuratiescherm / instellingenscherm en klik op ‘bijwerken en beveiliging’ en kies tenslotte de optie ‘activering’. In dit scherm zie je een handig overzicht van je huidige Windows versie. Door op ‘productcode wijzigen’ te klikken kun je zien wat de productcode van Windows 10 is. Als je onlangs een nieuw apparaat hebt gekocht dat Office 365 bevat, raden we je aan Office te installeren voordat je de upgrade naar Windows 10 uitvoert.

Kijk Hier Voor Meer Informatie!

Kies de laagst mogelijke brandsnelheid voor een hogere betrouwbaarheid. Om een .iso schijfkopiebestand te branden hebt u een werkende DVD brander nodig en een lege beschrijfbare DVD. Als u Ubuntu hebt gedownload, dan moet u het .iso schijfkopiebestand (CD-beeldbestand of imagebestand) branden op een DVD. Deze gebruiksaanwijzing legt uit hoe u dat kunt doen onder Ubuntu, Windows en Mac OS/X. Nero Burning ROM biedt alles wat je nodig hebt om een ISO-bestand branden of de gegevens van een cd, dvd of Blu-ray te kopiëren. Nero Burning ROM is hét programma voor het branden van cd’s, dvd’s en Blu-rays en stelt zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden.

Mappen En Bestanden In Dit Hoofdstuk Leert U Het Volgende:

In het voortgangsvenster zie je precies hoe lang het proces nog in beslag neemt en of er zich fouten hebben voor gedaan. Om Nero Kwik Burn te kunnen gebruiken moet je eerst Nero Kwik Media downloaden en installeren. Een DVD writer is een brander voor DVD’s waarmee je zaken als muziek, foto’s, video’s, speelfilms en games op een beschrijfbare of herschrijfbare CD of DVD kunt branden.

Wat de Architectuur betreft heb je de keuze tussen 64-bits , 32-bits of Beide. Wanneer je voor Beide kiest, kun je tijdens de daadwerkelijke installatie de knoop nog doorhakken. In dat geval roep je de stick tot de orde met de gratis tool HDD Low Level Format Tool. Uiteraard worden tijdens deze operatie alle data op de stick verwijderd. Klik op Volgende, selecteer de optie USB-flashstation en klik op Volgende. Kies vervolgens de usb-stick om een bootable stick te maken, klik weer op Volgende en daarna op Gereed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.